You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η θαυματουργή Παναγία Γοργοεπήκοος της Μάνδρας

Η θαυματουργή Παναγία Γοργοεπήκοος της Μάνδρας

Η θαυματουργή Παναγία Γοργοεπήκοος της Μάνδρας

Για το Μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου, στη Μάνδρα Αττικής, άκουσα για πρώτη φορά πριν από 20 σχεδόν χρόνια από συγγενικό μου πρόσωπο που είχε βρει “καταφύγιο” εκεί ψηλά, στην κορυφή του βουνού. Τα χρέη και το οικονομικό αδιέξοδο που είχαν διαλύσει τον γάμο του και είχαν στρέψει τους πάντες εναντίον του, ήταν αυτά που τον ώθησαν να αναζητήσει τη συγχώρεση της Παναγιάς αλλά και τη λύτρωση από τον καθημερινό εφιάλτη.

Μέσα στις συνεχείς παρακλήσεις, το κλάμα και την απόλυτη απόγνωση, άρχισαν να ξεπηδούν αστραπές μπροστά στα μάτια του, φωτίζοντας τον μεγαλοπρεπή ναό.  Δεν πίστευε στα μάτια του. Οχι, δεν είχε χάσει τα λογικά του. “Ηταν το σημάδι της συγχώρεσης που του έδωσε η Παναγιά”, του είπαν οι μοναχές που ήξεραν κι από άλλες περιπτώσεις πιστών.

Ενα μήνα αργότερα, το θαύμα έγινε. Ολα ξεχρεώθηκαν. Ολα τακτοποιήθηκαν. Δεν πρόκειται για φανταστική ιστορία, αλλά για την προσωπική μαρτυρία του συγγενικού μου προσώπου που 20 χρόνια μετά τη διηγείται σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και κυρίως προβλήματα υγείας. “Πάτε στην Παναγιά. Ζητήστε συγχώρεση και θα σας τη δώσει” τους λέει, προτρέποντάς τους να την επισκεφθούν στο Μοναστήρι το οποίο έχτισαν τέσσερις μοναχές.

Για το θαύμα στη δική μου ζωή, θα γράψω κάποια άλλη στιγμή…

 

Α.Α.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı