You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό σε πολίτες της Β’ Πειραιά για 150€”

“Η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό σε πολίτες της Β’ Πειραιά για 150€”

“Η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό σε πολίτες της Β’ Πειραιά για 150€”

Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ραγκούση.

Για απεχθή ενέργεια της ΕΥΔΑΠ να πηγαίνει σε σπίτια και να διακόπτει την υδροδότηση των κατοικιών τους, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, ακόμα και για ποσά 100 και 150 € κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Ο κος Ραγκούσης έγινε αποδέκτης επώνυμων καταγγελιών από πολίτες της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Περάματος.

“Η εξοργιστική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διακόπτει το νερό των σπιτιών από τις φτωχογειτονιές και τους μεροκαματιάρηδες της Β΄ Πειραιά, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη” τόνισε ο κος Ραγκούσης αναφέροντας πως “πρόκειται για μία απόφαση που γίνεται ακόμη πιο εξοργιστική, όταν κάποιος διαβάσει ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα γαλάζια golden boys της εταιρείας, οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η ΕΥΔΑΠ υποχρεούται να προσκομίσει το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν με εξαιρετικά επείγον έγγραφο που υπέγραψε για τον συνολικό αριθμό εντολών διακοπής υδροδότησης, τον συνολικό αριθμό εκτέλεσης εντολών διακοπής, καθώς και τα ποσά οφειλών, σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πέραμα και Σαλαμίνα.

“Η ανάλγητη και απάνθρωπη λειτουργία της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ, δε θα μείνει αναπάντητη ούτε από την κοινωνία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία” κατέληξε ο κος Ραγκούσης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı