You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τo COSCO Shipping Charity Foundation ως μεγάλο χορηγό

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τo COSCO Shipping Charity Foundation ως μεγάλο χορηγό

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τo COSCO Shipping Charity Foundation ως μεγάλο χορηγό

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) πραγματοποίησε την Τετάρτη 06.02.2019 εκδήλωση για τον Εορτασμό των 20 ετών από την ίδρυσή της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Άντριου Πάρσονς, όπου συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Weng Lin και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της Ε.Π.Ε. Μεταξύ αυτών βραβεύτηκε και η COSCO Shipping Charity Foundation ως μεγάλος χορηγός.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Weng Lin κατά την παραλαβή του βραβείου, δήλωσε:

“Αναγνωρίζουμε τις αξιόλογες προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει το έργο της γιατί αισθανόμαστε ότι συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας στην οποία τα άτομα με αναπηρία απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους πολίτες, ενώ έχουν πρόσβαση και μπορούν εύκολα να συμμετέχουν όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Αυτές οι αξίες πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες του 21ου αιώνα.

Η COSCO SHIPPING στηρίζει με υπερηφάνεια την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χορηγία μας θα χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και ουσιαστικά ώστε να βοηθήσει πολλούς αθλητές με αναπηρία να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να συμμετάσχουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022”.

          

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı