You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η δυσοσμία έπνιξε πάλι Κερατσίνι – Δραπετσώνα

Η δυσοσμία έπνιξε πάλι Κερατσίνι – Δραπετσώνα

Η δυσοσμία έπνιξε πάλι Κερατσίνι – Δραπετσώνα

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος ζητά ο Δήμαρχος για άμεση μετεγκατάσταση των Oil One και Lafarge 

Η δυσοσμία έπνιξε για άλλη μια φορά το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Είναι η ίδια δυσάρεστη μυρωδιά που κάνει αφόρητη τη ζωή των κατοίκων αρκετά συχνά και μοιάζει, εν μέσω πανδημίας σαν ένα εφιαλτικό σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Μετά από δυο μήνες εγκλεισμού στα σπίτια τους οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να ξανακλειστούν μέσα λόγω της αφόρητης κατάστασης που επικρατούσε προ ημερών στην οποία συντελούσαν και οι υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος ζήτησε άμεση συνάντηση αφού πρώτα ενημέρωσε την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια προκειμένου να του θέσει για άλλη μια φορά το θέμα της άμεσης μετεγκατάστασης όλων των βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό της πόλης. «Μια ολόκληρη πόλη κλείστηκε στα σπίτια της. Σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου οφείλετε είτε εσείς, ως συντεταγμένη πολιτεία, να πάρετε μέτρα επιβάλλοντας την παύση εργασιών των βιομηχανιών είτε εμείς να αυτοπροστατευθούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Θυμίζουμε ότι η Oil One απαιτεί οικονομική αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και η δικαστική απόφαση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı