You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Η αλαζονεία και η έπαρση κατατροπώθηκαν»

«Η αλαζονεία και η έπαρση κατατροπώθηκαν»

«Η αλαζονεία και η έπαρση κατατροπώθηκαν»

Ο Γ. Μίχας για τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά που βάζει φρένο στις παράνομες εργασίες στα Βοτσαλάκια

«Η αλαζονεία και η έπαρση κατατροπώθηκαν. Η δικαιοσύνη έδωσε καταρχήν μια πρώτη απάντηση σε όλους όσοι θεωρούν τη δημοτική περιουσία τσιφλίκι τους, που μπορούν να τη διαχειρίζονται με όποιο τρόπο επιθυμούν» τονίζει ο Γιάννης Μίχας σε ανακοίνωσή του σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά που σταματά προσωρινά τις παράνομες εργασίες ιδιωτών στην πλαζ Βοτσαλάκια μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι τα ασφαλιστικά μέτρα και η αίτηση προσωρινής διαταγής έφεραν τις υπογραφές των κατοίκων και όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας μετά την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. Πειραιά στην πρόσφατη θυελλώδη συνεδρίασή του, με στόχο τη νομιμοποίηση (μέσω της ένταξης στον νέο πολεοδομικό κανονισμό) αυθαίρετης κατασκευής αναψυκτηρίου στην πλαζ Βοτσαλάκια και την ανέγερση νέων κτισμάτων.

Την πρόταση για κοινή προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των ενεργειών της διοίκησης του δήμου Πειραιά είχε κάνει ο κ. Μίχας ο οποίος δηλώνει ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ολική αποκατάσταση της νομιμότητας.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı