You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Ημερίδα στον Κορυδαλλό για τα τραύματα και τα έλκη

Ημερίδα στον Κορυδαλλό για τα τραύματα και τα έλκη

Ημερίδα στον Κορυδαλλό για τα τραύματα και τα έλκη

Το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Τραύματα και έλκη- Φροντίδα στην κοινότητα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης 4, 3ος όροφος) την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρες 9:30-13:00.

Σκοπός είναι η ενημέρωση σε θέματα πρόληψης κι αντιμετώπισης στην κοινότητα των κατακλίσεων και γενικότερα των ελκών από πίεση, των τραυμάτων και των ελκών διαβητικών ασθενών, με ειδική αναφορά στο «διαβητικό πόδι», καθώς και η παροχή πρακτικών κι άμεσα εφαρμόσιμων συμβουλών για την χρήση των κατάλληλων επιθεμάτων και λοιπών προϊόντων προστασίας του δέρματος, τόσο από τους ίδιους τους ασθενείς με έλκη ή σακχαρώδη διαβήτη και τους συγγενείς -φροντιστές τους, όσο κι από τους επαγγελματίες υγείας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα.

Πληροφορίες, τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής 210-4954814.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı