You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Ημερίδα για μετρό και τραμ

Ημερίδα για μετρό και τραμ

Ημερίδα για μετρό και τραμ

Ολες τις πτυχές των επεκτάσεων του Μετρό και του Τραμ προς τον Πειραιά παρουσίασε σε ειδική Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό Χρήστος Τσίτουρας.

Στην Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ  Γ. Κασιμάτης , ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Α. Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του ΕΣΠ Γ. Ζησιμάτος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδης και ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σ. Λάσκος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα οφέλη της επέκτασης των δυο μέσων σταθερής τροχιάς στο μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας και ειδικότερα στη συνεισφορά τους στην επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος της πόλης, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, στο περιβάλλον και στην τόνωση της οικονομίας και της αναπτυξιακής πορείας του Πειραιά.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ παρουσίασε διεξοδικά τις επεκτάσεις του Μετρό (που ήδη κατασκευάζεται) και του Τραμ (που σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του) προς τον Πειραιά και τόνισε τη σπουδαιότητα των δύο έργων, όχι μόνον για τα συγκοινωνιακά οφέλη αλλά και για τις γενικότερες αναπλάσεις και αισθητικές παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στη πόλη του Πειραιά.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί μια δεύτερη αντίστοιχη Ημερίδα μόνον για την επέκταση του Τραμ προς τον Πειραιά αμέσως μόλις πραγματοποιηθεί η υπογραφή σύμβασης του έργου.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı