You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Ηθικά και πολιτικά έκθετη η διοίκηση του Δ. Πειραιά”

“Ηθικά και πολιτικά έκθετη η διοίκηση του Δ. Πειραιά”

“Ηθικά και πολιτικά έκθετη η διοίκηση του Δ. Πειραιά”

Καταγγελία Μίχα σχετικά με την πρόθεση της δημοτικής αρχής να επιχορηγήσει ΜΚΟ «φάντασμα»  Με σκληρές εκφράσεις εναντίον της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου για την απόπειρα επιχορήγησης με το ποσό των 10.000 € μίας ΜΚΟ η οποία όπως αποδείχτηκε από έγγραφο του Πρωτοδικείου Πειραιά δεν υπάρχει, καταφέρθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας.

Για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος ο κ. Μίχας πρότεινε και ζήτησε η διεξαγωγή Διαχειριστικού Ελέγχου που έχει ομόφωνα ψηφίσει το Δ.Σ. Πειραιά για τη χρονική περίοδο 2003-2010 και που έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να ξεκινήσει, να επεκταθεί και στο χρονικό διάστημα που ασκεί εξουσία η σημερινή διοίκηση.

Επιπλέον στην παρέμβασή του ο κ. Μίχας επεσήμανε ότι η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη κατά την οποία έχει πιαστεί εξ απίνης η δημοτική αρχή, υπενθυμίζοντας τα πρόσφατα περιστατικά που έχει καταγγείλει η αντιπολίτευση. Μεταξύ άλλων

* το ζήτημα της ασφάλισης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου (για δύο συνεχείς χρονιές ένας και μοναδικός μειοδότης συμμετέχει και παίρνει τον διαγωνισμό ύψους άνω των 300.000 €)

* την πρόσληψη του πρώην προέδρου των εργαζομένων στην καθαριότητα ως συμβούλου με παχυλή αμοιβή,

* το ζήτημα με τις παραχωρήσεις των πλαζ του Πειραιά στον ίδιο μειοδότη έναντι πινακίου φακής

Μετά τις γενικευμένες αντιδράσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων η διοίκηση του δήμου εισηγήθηκε την ανάκληση της απόφασης επιχορήγησης της ΜΚΟ φάντασμα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı