You Are Here: Home » ΞΕΚΑΤΙΝΟΚΑΤΙΝΙΕΣ » Εχει τρελάνει… κόσμο…

Εχει τρελάνει… κόσμο…

Εχει τρελάνει… κόσμο…

Δικαίως κατέχει τον τίτλο της πιο σέξι ελληνίδας παρουσιάστριας. Ο Θεός είχε πολλά κέφια όταν δημιουργούσε την Ελενα Παπαβασιλείου η οποία έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. (Πλαισιωμένη από πολλούς εκπροσώπους του… ισχυρού φύλλου στην οικογένεια, το ξέρω, βλέπετε, από πρώτο χέρι). Και δεν είναι μόνο ωραίο το κορίτσι. Τα λέει κιόλας μια χαρά, άσχετα αν η βασική οικοδέσποινα Ναταλία Γερμανού προσπαθεί να περιορίσει τα προσόντα της συμπαρουσιάστριά της στο πεδίο της ωραιότητάς της.

Δικαιώθηκε η Λαμπίρη

Εχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο το Χριστινάκι που λάμπει στα δελτία ειδήσεων του STAR. Πήρε το αίμα της πίσω; Πώς να το πω; Αποχώρησε από τη μεσημεριανή ζώνη πειθαρχώντας στην απόφαση της Διοίκησης και η διάδοχός της Νικολέτα Ράλλη τα χει κάνει μούσκεμα. Δεν λέει να ανακάμψει παρά το γεγονός ότι έφυγε από τη μέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Τρίζει η καρέκλα της Σίας Κοσιώνη;

Είδε ο Αλαφούζος ότι το κοινό δεν θέλει παρουσιαστές με γαλλικά και πιάνο, αλλά με λαϊκή γλώσσα και αμεσότητα, και πήρε τον Ευαγγελάτο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει νούμερα στο κανάλι του Φαλήρου αλλά και αναταράξεις στις ενδοκαναλικές ισορροπίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı