You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Εχεις περάσει ποτέ από την Τσαμαδού;

Εχεις περάσει ποτέ από την Τσαμαδού;

Εχεις περάσει ποτέ από την Τσαμαδού;

Ισως ο πιο εμπορικός δρόμος του Πειραιά είναι κατεστραμμένος από τα βαριά οχήματα.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Το καλοκαίρι που πέρασε είχαμε πολλές καταγγελίες για τη βομβαρδισμένη Τσαμαδού. Οι πιο «ζουμερές» όμως, είναι του νεφροπαθή, της εγκύου και του πάσχοντα από προστάτη.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Μεγάλο το ρεζιλίκι από το στικάκι που κυκλοφόρησε. Είναι γνωστό στους πολίτες ότι κάποιοι αιρετοί «τα παίρνουν». Η ομάδα σου, όμως, ξέφυγε. Πέρασε σε άλλη διάσταση.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Πρωτιές στο πρωτάθλημα «Βρώμικο νησί – Καλοκαίρι 2018» για άλλη μια φορά για τα νησιά μας.1η η Σαλαμίνα, 2η η Αίγινα. Θλιβερή η εικόνα με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν από τους κάδους. Ντόπιους, παραθεριστές και επισκέπτες τούς έφαγαν η μπόχα και το κουνούπι.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως είδες, μόνο κακό σού έκαναν οι κακές συναναστροφές. Εσύ τους κάλυψες αλλά αυτοί θέλουν να σε αφήσουν ακάλυπτο και δεν πατάνε το ποδάρι τους να ψηφίσουν. Εγιναν και ομαδούλα και τώρα σου τραβάνε το χαλί. Πάνε για άλλα…

 

Κύριε Δήμαρχε,

Άλλο ένα Fistiki Fest πέρασε στην αιωνιότητα. Δε θα πω για τα λάθη, τις ελλείψεις ή τις ίντριγκες.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Ούτε μία αναφορά στον δήμαρχο που ξεκίνησε και καθιέρωσε τον θεσμό φέρνοντας κόσμο στο νησί σε ένα νεκρό τριήμερο του Σεπτέμβρη με όφελος για όλους. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης πάλεψε για το νησί αφήνοντας τη σφραγίδα του με το Fistiki Fest. Ολοι οι πριν και οι μετά, προσέφεραν από τίποτα έως ελάχιστα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı