You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Ερχονται οι “ανεξάρτητοι”

Ερχονται οι “ανεξάρτητοι”

Ερχονται οι “ανεξάρτητοι”

Κι όμως, αν δεν το ’χετε αντιληφθεί – ακόμα – διανύουμε προεκλογική περίοδο. Σε τέσσερις μήνες θα αναδείξουμε τις νέες… «ανεξάρτητες» δημοτικές αρχές. Τα χρίσματα που ξέραμε κάποτε, τα ξεχνάμε. Οι υποψήφιοι, αυτή τη φορά, θα τα αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Θα πήξουμε στους ακομμάτιστους κι αχρωμάτιστους.

Ποιος τολμά, φερ’ειπείν, να πει ότι έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ; Γνωρίζει ότι αυτομάτως θέτει σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα. Θα τον πάρουν με τις πέτρες; Θα τον γρονθοκοπήσουν; Και στις δύο περιπτώσεις δεν θα αποφύγει τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αφήστε που πουλάει πιο πολύ στο εκλογικό σώμα η… ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Θα έχουμε πολλούς αυτή τη φορά που θα μιμηθούν τους προηγούμενους και θα αποκηρύξουν την κομματική τους ταυτότητα χάριν του πολυπόθητου αξιώματος.

Και τι σημαίνει «ανεξάρτητος»; Ότι τάχα δεν δέχεται υποδείξεις από κομματικούς μηχανισμούς κι ότι δεν σηκώνει και πολλά πολλά αν πρόκειται για το συμφέρον της πόλης. Πόσους τέτοιους συναντήσαμε και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που αποδείχθηκαν τσάμπα μάγκες και υποτακτικοί κάνοντας υποκλίσεις και επικύψεις, μαζί…

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı