You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » ΕΣΠ: Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές

ΕΣΠ: Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές

ΕΣΠ: Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές

O Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και της επισκεψιμότητας στην πόλη, διοργανώνει μεγάλη γιορτή των εμπορικών καταστημάτων το Σάββατο 10 Μαρτίου από τις 11.00 έως 2.00 μ.μ. με το μήνυμα «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ», με την ευκαιρία του εορτασμού των 93 χρόνων ίδρυσης του Ολυμπιακού, με τη στήριξή του και σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Στο πλαίσιο αυτό και με επίκεντρο τα σημεία: Σωτήρος & Αλκιβιάδου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και Γρ. Λαμπράκη & Σωτήρος , θα γίνουν οι εξής δράσεις :

Τοποθέτηση περιπτέρων με ποδοσφαιρικό σκηνικό όπου θα φωτογραφίζεται το κοινό, μουσική με DJ, δωρεάν μπλούζες, εμφανίσεις, εισιτήρια και μηνιαίες παρακολουθήσεις σε όποια ακαδημία και για οποιοδήποτε αγώνα των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μπαλόνια, κεράσματα, face painting σε παιδιά, tablet για τη συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμό με ερωτήσεις για την ιστορία του Ολυμπιακού κ.ά., ενώ σε ένα από τα περίπτερα θα κοπεί η γενέθλια τούρτα του Ολυμπιακού.

Στα πλαίσια αυτά, καλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πειραϊκή αγορά, να συμμετέχουν στις δράσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα και να επωφεληθούν από τις προσφορές που θα κάνουν τα καταστήματα τη συγκεκριμένη μέρα.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı