You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΕΠΣΠ: Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

ΕΠΣΠ: Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

ΕΠΣΠ: Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

*Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΟΥΣΤΑ Ν. προπονητή του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ την 19.10.2014 – εξυβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή. – Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική στον κ. ΚΟΥΣΤΑ Ν. προπονητή του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

*Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΡΙΖΟΥ Κ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, καθώς ότι αν και κλήθηκε σε απολογία δεν απολογήθηκε και επειδή δεν ανακάλεσε δυσφημιστικό δημοσίευμα το οποίο είχε δημοσιεύσει ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. – Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρεις (3) μήνες αρχής γενομένης από την ημερομηνία ανακοίνωσης της ποινής (άρθρο 25 παρ. 1 ε του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

*Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την 18.10.2014 – εξυβριστικά συνθήματα φιλάθλων κατά του διαιτητή. – Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

*Η Π.Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την 18.10.2014 – εξυβριστικά συνθήματα φιλάθλων κατά του διαιτητή. – Επιβάλλει στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

*Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ την 18.10.2014 – μεμονωμένο φραστικό επεισόδιο κατά του διαιτητή. – Επιβάλλει στο σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

Η Π.Ε. απαλλάσσει τον κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Ι. εκπρόσωπο του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, τον κ. ΒΟΥΤΣΙΝΑ Δ. προπονητή του σωματείου ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.

Δεν επιβάλει χρηματική ποινή στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (για την εφαρμογή του άρθρου 16 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.)

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı