You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΕΠΣΠ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

ΕΠΣΠ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

ΕΠΣΠ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ καθώς επίσης την απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ. που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ την 15.3.2014 – φίλαθλοι της Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ πέταξαν μπουκάλι σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή – αντιαθλητική συμπεριφορά παράγοντα του ιδίου σωματείου.

Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου του για μια (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρα 15 παρ.8α, 8δ , του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Θ. ΚΥΡΙΑ προπονητή του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ( Εφηβικό) καθώς και την απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, ήτοι μετά την διάρκεια του αγώνα ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ που έγινε στο γήπεδο ΣΕΦ στις 8.3.2014 – ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή.

Επιβάλλει την ποινή της επίπληξης στον κ. Θ. ΚΥΡΙΑ προπονητή του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

(Εφηβικό) (άρθρα 5.6, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ καθώς επίσης την απολογία του και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την 16.3.2014 , απαλλάσσει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı