You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας

Επιστολή Διαμαρτυρίας προς όλους τους εκπροσώπους του Ελληνικού Εμπορίου σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και τις εκπτώσεις, απέστειλε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας.  Στην επιστολή αναφέρει:

Όλως τυχαίως μετά τις εκλογές της Ε.Σ.Ε.Ε., ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Ξαφνικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε, πάντα με την βοήθεια του ΣΕΛΠΕ(πολυκαταστήματα) και μιας μερίδας συνδικαλιστών του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, να επαναφέρει το θέμα των Κυριακών και των Εκπτώσεων.

Ακόμα και αυτός που δεν διαθέτει καθόλου νοημοσύνη μπορεί να καταλάβει γιατί τόση πρεμούρα για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, που σε συνδυασμό με το νέo στήσιμο των Εμπορικών κέντρων που τώρα ονομάζονται χώροι διασκέδασης , πολιτισμού και αναψυχής ( βλέπε τζάμπα καφεδάκι και πρωϊνό στο ΙΚΕΑ σε εξευτελιστική τιμή…).

Όσο δε αφορά τις Εκπτώσεις και ένα μικρό παιδί μπορεί να αναρωτηθεί : και πότε τα μαγαζιά θα πωλούν με κέρδος, για να μπορούν να πληρώνουν φ.π.α. 23% , Ενοίκια, Δ.Ε.Η., Φόρο Εισοδήματος και επιτηδεύματος, Ασφαλιστικές εισφορές Ο.Α.Ε.Ε..?

Αν όλα τα παραπάνω τα συνδυάσουμε και με την αλλαγή του χάρτη της αγοράς στην λιανική πώληση, δηλ. ότι μέρος των πωλήσεων γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες χονδρικής, είτε με καταστήματα STOCK & OUTLET.

Έχουμε πλέον πειστεί ότι όλες αυτές οι ενέργειες στόχο έχουν την μετατόπιση του λιγοστού πια τζίρου στους μεγάλους και με απώτερο σκοπό το κλείσιμο μεγάλου αριθμού μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι. Ο χρόνος μας τελείωσε και δεν υπάρχει άλλος για το «περίμενε» και « θα δούμε», με όλη την ειλικρίνεια που μας διακατέχει νομίζουμε ότι η τακτική του ΣΟΚ που μας έχουν υποβάλει, μόνο με αντίδραση ΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Για να μην πάθουμε και κρίση προσωπικότητας , πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι μας να στοχοποιήσουμε τους εχθρούς μας, που έχουν ως σκοπό τους να μας κλείσουν με το ζόρι, και αυτοί δεν είναι κάποιοι άγνωστοι , ούτε καν η Τρόϊκα Εξωτερικού, αλλά η Τρόϊκα Εσωτερικού (Ν.Δ. , ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΔΗΜ.ΑΡ.), και να φροντίσουμε τάχιστα για την ανατροπή τους .

Δεν υπάρχει περίπτωση με την προδιαγεγραμμένη λιτότητα και με υφέση μέχρι το 2016 και στην συνέχεια μέχρι το 2020, να παραμείνουν όρθιες και ανοικτές οι εμπορικές επιχειρήσεις, πλην Λακεδαιμονίων .

Πρόταση λοιπόν του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας προς όλους τους συναδέλφους συνδικαλιστές από τα πρωτοβάθμια όργανα έως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε), που ανήκουν οργανωτικά στα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, να καταθέσουν ως συμβολική κίνηση πίεσης τις κομματικές τους ταυτότητες, και δημοσίευση αυτών των ενεργειών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και χωρίς κομματικές δευσμεύσεις να προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι μπορούμε και ότι σώζεται από την μνημονιακή λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας δηλώνει έτοιμος να λειτουργήσει σαν ΘΑΝΑΣΗΣ –ΑΝΤΩΝΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ……., και περιμένει και από την Ε.Σ.Ε.Ε. να λειτουργήσει το ίδιο δηλ. σαν ΒΑΣΙΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ……..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΝΗΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı