You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Επιμένει ο ΕΣΠ για τα Δικαστήρια του Πειραιά

Επιμένει ο ΕΣΠ για τα Δικαστήρια του Πειραιά

Επιμένει ο ΕΣΠ για τα Δικαστήρια του Πειραιά

Συνάντηση με θέμα τη μεταφορά των Δικαστηρίων του Πειραιά και τις επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Π. Μελάς, ο Δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δ. Κατσικάρης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς Στ. Μανουσάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς Β. Ανεμοδουρά , ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Β. Κορκίδης και ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ Δ. Μαθιός.

Κατά τη συνάντηση ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά η επανεξέταση του θέματος, καθώς και ο Δήμαρχος Πειραιά δεσμεύτηκε να εξαντλήσει άμεσα όλες τις δυνατότητες για την εκμετάλλευση αναξιοποίητων δημοτικών κτιριακών υποδομών, προκειμένου να στεγαστούν τα Δικαστήρια Πειραιά.

Ο ΕΣΠ κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας ενός «Δικαστικού Mall» που βρίσκει τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά κάθετα αντίθετο, καθώς απαξιώνει και οδηγεί την πόλη και το εμπόριό της σε ερήμωση, και επιφυλάσσεται ώστε σε συνεργασία με το ΕΒΕΠ, επιστημονικούς και άλλους φορείς της πόλης να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων που οφείλει, όπως λέει, να διεκδικήσει.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı