You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Επί τάπητος και τα οδοντιατρικά απόβλητα

Επί τάπητος και τα οδοντιατρικά απόβλητα

Επί τάπητος και τα οδοντιατρικά απόβλητα

Συνάντηση του ΟΣΠ με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πειραιά Γιώργιο Γαβρίλη πραγματοποιήθηκε χθες με αντικείμενο την κοινωνική δράση του Συλλόγου.

Η κοινωνική δράση του συλλόγου, που περιλαμβάνει:

. οδοντιατρική πρόληψη σε σχολεία

. προληπτικές δράσεις στα ΚΑΠΗ

. κατ’οίκον επισκέψεις σε ΑΜΕΑ και σε άτομα με κινητικά προβλήματα με ειδική φορητή μονάδα.

. αθλητική Οδοντιατρική και δράση Πρόληψη Οδοντικού Τραύματος

. επιμόρφωση κοινού σχετικά με τα γενικά νοσήματα της στοματικής κοιλότητας

. στελέχωση με εθελοντές μέλη του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Αργυρούπολης-Ελληνικού και του Αλληλέγγυου Ιατρείου Κορυδαλλού.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν και την προοπτική ανάπτυξης προγραμμάτων θεραπευτικής αντιμετώπισης για τους οικονομικά ασθενέστερους αλλά και τους ανασφάλιστους πολίτες.

Επιπλέον ο κ.Γαβρίλης ενημερώθηκε για το εξίσου σημαντικό θέμα των οδοντιατρικών αποβλήτων. Ο ΟΣΠ τόνισε στον Αντιπεριφερειάρχη την ανάγκη δημιουργίας Δημόσιου Φορέα Διαχείρισης των λυμάτων, η οποία δεν θα επιβαρύνει τους οδοντιάτρους και θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια του πληθυσμού και των απασχολούμενων στην καθαριότητα.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η Πρόεδρος του ΟΣΠ κ.Μενενάκου ενημέρωσε τον κ.Γαβρίλη για το 52ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, το οποίο θα λάβει χώρα στον Πειραιά, κατά τις ημερομηνίες 18,19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 και το οποίο ο Ο.Σ.Π. συνδιοργανώνει με τη Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος. Η κ.Μενενάκου ανέφερε ότι θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για τον Ο.Σ.Π., αν το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιηθεί με την αιγίδα της Περιφέρειας Πειραιά.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı