You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Εορταστικό αποκριάτικο 2ήμερο στο Λουτράκι από τον Ομιλο Unesco Πειραιά

Εορταστικό αποκριάτικο 2ήμερο στο Λουτράκι από τον Ομιλο Unesco Πειραιά

Εορταστικό αποκριάτικο 2ήμερο στο Λουτράκι από τον Ομιλο Unesco Πειραιά

Εορταστικό αποκριάτικο 2ημερο, στις 18-19/2/2012, πραγματοποιεί ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών του δράσεων για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής των Πολιτών, στο Ξενοδοχείο Grand Olympic Ηοtel, στο Λουτράκι.

Στο φιλόξενο ξενοδοχείο Grand Olympic, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τις Αποκριές, να συμμετέχουν στο αποκριάτικο party και να διασκεδάσουν με το μουσικό πρόγραμμα και τα αποκριάτικα δρώμενα.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης υπογράμμισε πως στόχος του Ομίλου είναι, να δώσει την ευκαιρία σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους να γιορτάσουν τις Αποκριές, σε προσιτές τιμές !

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1-Νίκαια) , στα τηλέφωνα 210-4179797, 210-4110678 και 210-4132273

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı