You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Εξηγήσεις για τις παρακρατήσεις ζητούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ

Εξηγήσεις για τις παρακρατήσεις ζητούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ

Εξηγήσεις για τις παρακρατήσεις ζητούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ

Να τους ενημερώσει εγγράφως εάν παρακρατούνται από τους συνταξιούχους του ταμείου τα 20 λεπτά για τον λογαριασμό τις κοινωνικής πολιτικής και αν ναι, πού αποδίδονται καλεί τον πρόεδρο του ΝΑΤ η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της «το τελευταίο διάστημα συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στα ΜΜΕ από παράγοντες που όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στη λεηλασία των συντάξεων μας, για παράνομες παρακρατήσεις, που η κυβέρνηση συνεχίζοντας την τακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων τις επέβαλε παραβιάζοντας νόμους που η ίδια έχει ψηφίσει. Παρακρατήσεις που οφείλονται σε «λάθος» υπολογισμούς στην εφαρμογή των νόμων.

Η διόρθωση των «λαθών» αυτών και η επιστροφή των παράνομων παρακρατηθέντων στους συνταξιούχους είναι πολίτικο θέμα και η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχώρηση σε άμεσες  ενέργειες δίνοντας εντολή στα ταμεία να προχωρήσουν στην απόδοση των οφειλομένων χωρίς να υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι να καταφεύγουν σε δικαστικές διαδικασίες ή να συνωστίζονται στα ταμεία υποβάλλοντας αιτήσεις».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı