You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εν αναμονή του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού

Εν αναμονή του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού

Εν αναμονή του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού

Συνάντηση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε 

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των εργασιών ολοκλήρωσης κατασκευής του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου της πόλης Σταύρου Κασιμάτη με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε (πρώην ΟΣΚ) Γιώργο Μπιτάκο. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Διευθυντής του σχολείου Ηρακλής Παληάς.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε στον κ. Μπιτάκο ότι έχει καθυστερήσει υπερβολικά η επαναδημοπράτηση του έργου με ευθύνη της ΚΤΥΠ, αφού το έργο έπρεπε να είχε δημοπρατηθεί από τον περασμένο Απρίλιο και πέντε μήνες μετά δεν έχει ξεκινήσει καν η σχετική διαδικασία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της εταιρείας, ανέφερε ότι τα στοιχεία έχουν σταλεί από την ΚΤΥΠ ΑΕ, και πλέον αναμένει το “πράσινο φως” της αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής,  προκειμένου να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι το νέο σύγχρονο διδακτήριο που πρόκειται να στεγάσει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ειδικής Αγωγής, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2014 και σταμάτησε πριν από τρία χρόνια. Το νέο κτίριο έχει κατασκευασθεί κατά 70% και απομένουν οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση και παράδοση του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και τα θέματα της προώθησης προς ένταξη στο ΕΣΠΑ του 5ου Γυμνασίου και της ολοκλήρωσης απαλλοτρίωσης της έκτασης του 16ου Δημοτικού.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı