You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εντονη διαμαρτυρία του ΕΒΕΠ για τη μεταφορά των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Εντονη διαμαρτυρία του ΕΒΕΠ για τη μεταφορά των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Εντονη διαμαρτυρία του ΕΒΕΠ για τη μεταφορά των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Αδικες και επικίνδυνες μεθοδεύσεις για τον Πειραιά

Την οργή και την πλήρη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση της επιμελητηριακής κοινότητας του Πειραιά, των εμπόρων και των βιομηχάνων για τη μεταφορά των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια εκφράζει το ΕΒΕΠ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για λογικές κοινωνικού αυτοματισμού ώστε να αντιπαρατίθενται οι δημότες του Πειραιά με τους δημότες των περιοχών της Αττικής από όπου προέρχονται τα λύματα οι οποίες είναι τελείως απαράδεκτες.

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει η Πολιτεία, σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, να αναλάβει τις ευθύνες της, εκπονώντας και εφαρμόζοντας ένα ρεαλιστικό, ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης λυμάτων, το οποίο θα αποτελεί προϊόν ειλικρινούς και ουσιαστικού διαλόγου, ώστε να έχει προοπτική επιτυχίας. Και σε αυτή τη προσπάθεια το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά θα σταθεί αρωγός, όπως στέκεται σήμερα αντίπαλος στις άδικες και επικίνδυνες για τον Πειραιά μεθοδεύσεις που αφορούν το ΚΕΛ Ψυττάλειας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΒΕΠ.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı