You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εντονη ανησυχία των λιμενικών για τον Εμπολα

Εντονη ανησυχία των λιμενικών για τον Εμπολα

Εντονη ανησυχία των λιμενικών για τον Εμπολα

Ζητούν μέτρα διαφύλαξής τους λόγω της επαφής τους με λαθρομετανάστες

Δικαιολογημένη είναι η ανησυχία των λιμενικών με αφορμή τη ραγδαία επιδείνωση μετάδοσης του ιού Έμπολα. Με επιστολή της προς τον  αρχηγό του Λ.Σ. Αντιναύαρχο κο Αθανασόπουλο, η ΠΕΑΛΣ αναφέρει ότι οι λιμενικοί βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου λόγω της καθημερινής υποχρεωτικής επαφής τους με παράνομους μετανάστες, στο πλαίσιο του εντοπισμού και ελέγχου παράνομων μεταναστευτικών ροών και από τις υπόψη με την ασθένεια περιοχές,ανησυχούμε.

“Έντονη όμως είναι και η ανησυχία των στελεχών που μας “βομβαρδίζουν” τις τελευταίες μέρες με ερωτήματα που βέβαια δε μπορούμε να απαντήσουμε. Επειδή η ελλιπής ενημέρωση ή ακόμα και η άγνοια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, απαραίτητη θεωρούμε την αναλυτική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του προσωπικού από την καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσία του Σώματος αναφορικά με τους τρόπους μετάδοσης του ιού και την λήψη όλων των αναγκαίων πρόσθετων μέτρων διαφύλαξης της υγείας των στελεχών Λ.Σ. κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Κατόπιν των ανωτέρω και σε συνδυασμό με τις ανησυχητικές εκτιμήσεις για τη εξέλιξη μετάδοσης της νόσου τόσο του Π.Ο.Υ. όσο και άλλων επίσημων φορέων, αλλά και επειδή έως σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας σχετική πρωτοβουλία ενημέρωσης και λήψης πρόσθετων μέτρων πρόληψης για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέραν εκείνης του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρακαλούμε για τις δικές σας οδηγίες και εντολές για όλες τις απαραίτητες από την πλευρά της Υπηρεσίας ενέργειες για την προστασία των στελεχών” καταλήγει η επιστολή της ΠΕΑΛΣ προς τον Αρχηγό του Λ.Σ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı