You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ενταση και διαξιφισμοί στον ΕΟΠΥΥ Πειραιά – 5 μήνες χαλασμένος ο ανελκυστήρας

Ενταση και διαξιφισμοί στον ΕΟΠΥΥ Πειραιά – 5 μήνες χαλασμένος ο ανελκυστήρας

Ενταση και διαξιφισμοί στον ΕΟΠΥΥ Πειραιά – 5 μήνες χαλασμένος ο ανελκυστήρας

Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας για τους ασφαλισμένους στο κτήριο του ΕΟΠΥΥ επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά. Το ένα από τα δύο ασανσέρ είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πέντε μήνες, με αποτέλεσμα κάθε πρωί, να σχηματίζεται μια μεγάλη ουρά και να προκαλείται μεγάλος εκνευρισμός μεταξύ των ασφαλισμένων για το ποιος θα πρωτομπεί.

Η πλειοψηφία των ασφαλισμένων απευθύνεται στις υπηρεσίες του 5ου ορόφου για την υποβολή αίτησης σχετικά με δαπάνες που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Μόλις τέσσερα άτομα μπορεί να μεταφέρει ο εναπομείναν ανελκυστήρας ενώ δε λείπουν και οι περιπτώσεις εκείνες που κάποιοι “ζυγίζουν” με το μάτι κι αποκλείουν όσους διαθέτουν κάποια παραπανίσια κιλά.

Ουδείς, βεβαίως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σκέφτεται να ανέβει τις σκάλες των 5 ορόφων. Οσοι το τολμήσουν, καταφθάνουν φουσκώνοντας και ξεφυσώντας με λιγοστές δυνάμεις στο 5ο πάτωμα και σωριάζονται στην πρώτη καρέκλα αφού πρώτα προμηθευτούν το νούμερο για να πάρουν σειρά. Ανεβαίνοντας δε… θαυμάζουν και τους χυμένους καφέδες και τα διάφορα μικροσκουπιδάκια που «στολίζουν», μέρες που είναι, τους ορόφους του παλαιού κτηρίου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı