You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ενα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας;

Ενα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας;

Ενα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας;

Προκαταβολή από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους ζητάει από το υπουργείο Εσωτερικών ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών. Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Δήμος Αχαρνών ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω της αδυναμίας του καταβάλλει ακόμα και τη μισθοδοσία. Το καμπανάκι για τον κίνδυνο να γενικευτεί το πρόβλημα λόγω της νέας περικοπής των ΚΑΠ είχε χτυπήσει και ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Οπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ Στέφανος Σαββόπουλος, ο δήμος έχει πλέον στην «πλάτη» του ληξιπρόθεσμο χρέος που ανέρχεται σε 12,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, οφείλει περίπου 900.000 ευρώ στους 130 υπαλλήλους της ΔΗΚΕΠΑ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού) όπου είναι απλήρωτοι, άλλοι υπάλληλοι 10 μήνες και άλλοι 11 μήνες.

Αυτόν τον μήνα, επίσης, ο δήμος αδυνατεί να πληρώσει τους 45 υπαλλήλους (μονίμους και αορίστου χρόνου) που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς. Συνολικά, το κόστος μισθοδοσίας των μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων του δήμου ανέρχεται σε 1.100.000 ευρώ μηνιαίως. Τα μηνιαία έσοδα του δήμου ανέρχονται σε 800.000 ευρώ.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı