You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εκρηξη σε σκάφος στη Μαρίνα Ζέας – Δύο τραυματίες

Εκρηξη σε σκάφος στη Μαρίνα Ζέας – Δύο τραυματίες

Εκρηξη σε σκάφος στη Μαρίνα Ζέας – Δύο τραυματίες
Έκρηξη εκδηλώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθές, στο ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ”ΑLEJANDRA” Ν.ΛΟΝΔΙΝΟΥ 725819, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο εντός τουριστικού λιμένα Ζέας και τελούσε υπό ακινησία.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επιπλέον κλήθηκαν προληπτικά, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή συνδρομής στο περιστατικό. Απο την έκρηξη επήλθε τραυματισμός δύο μελών του πληρώματος και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΕΙΟ”.
 Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ για προληπτικούς λόγους ποντίστηκε επαρκές μήκος πλωτού φράγματος, τέθηκαν σε ετοιμότητα αρμόδιοι φορείς, μέσα και παράκτιες εγκαταστάσεις περιοχής δικαιοδοσίας της Λιμενικής Αρχής Ζέας και ελέγχθηκαν από καταδυτικό συνεργείο  τα ὐφαλα του πλοίου για τυχόν ρήγματα και γενικές ζημιές.
Ο Πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 314 παρ. (2) του Π.Κ. ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Προανάκριση διενεργείται από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı