You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Εγκαινιάστηκε η πλατεία Ελευθερίας

Εγκαινιάστηκε η πλατεία Ελευθερίας

Εγκαινιάστηκε η πλατεία Ελευθερίας

Τα επίσημα εγκαίνια της Πλατείας Ελευθερίας πραγματοποιήθηκαν χθες, ημέρα έναρξης και της λειτουργίας του σταθμού Μετρό στον Κορυδαλλό.  Ύστερα από 8 χρόνια που παρέμεινε κλειστή λόγω των εργασιών κατασκευής του ομώνυμου σταθμού, η πλατεία αποδόθηκε στους δημότες πλήρως διαμορφωμένη, με πράσινο και προσβάσιμη για όλους τους συμπολίτες μας.  

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των δύο παιδικών χαρών που φιλοξενούνται στο κέντρο της πλατείας. Πρόκειται για δύο πρότυπες παιδικές χαρές με σύγχρονα και ασφαλή όργανα για τα παιδιά όλων των ηλικιών και τις απαραίτητες ανέσεις για τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που τα συνοδεύουν. Λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα των παιδικών χαρών οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να τις γεμίσουν με χαμόγελα. 

«Ο νέος σταθμός αποτελεί ιστορικής σημασίας ευκαιρία και συνάμα πρόκληση για όλους μας να αναδείξουμε το Μετρό σε μοχλό ανάπτυξης της πόλης», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς. Παράλληλα, σημείωσε ότι: «απαιτούνται συντονισμένες δράσεις και ενέργειες, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αύξηση της επισκεψιμότητας του εμπορικού κέντρου και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς, έφτασε η ώρα για όλους να βιώσουν τα οφέλη αυτού του έργου».

Ο κ. Χουρσαλάς δεσμεύτηκε ότι: «πολύ σύντομα θα γίνει πράξη η λειτουργία της  Δημοτικής Συγκοινωνίας, με σύγχρονο στόλο ώστε να υπάρχει άνετη και άμεση πρόσβαση για όλους τους κατοίκους στην Πλατεία Ελευθερίας και τον σταθμό του Μετρό».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı