You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » ΕΒΕΠ: «Ναι» στην ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στου Κεράνη

ΕΒΕΠ: «Ναι» στην ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στου Κεράνη

ΕΒΕΠ: «Ναι» στην ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στου Κεράνη

Η εναλλακτική πρόταση συγκέντρωσης όλων των δικαστικών αρχών στο εργοστάσιο του «Κεράνη» βρίσκει σύμφωνο το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή του προς τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, με την οποία ζητά την επίλυση των εκκρεμών θεμάτων και την επιτάχυνση των επενδυτικών έργων του Πειραιά.

Στην επιστολή χαρακτηρίζει σωστή την πρόταση, ως προς το μέγεθος του ακινήτου, «αν» και όπως τονίζει, «ήρθε λίγο καθυστερημένα, αφού το κτίριο ήταν ιδιοκτησία του Δημοσίου (ΙΚΑ), βγήκε σε πλειστηριασμό και πέρασε στην ιδιοκτησία ιδιώτη, που ίσως όμως να είναι και η μόνη λύση για την άμεση χρηματοδότηση, της όποιας αξιοποίησής του και, μάλιστα, σε συνδυασμό με την απόφαση για υπογειοποίηση των γραμμών του ηλεκτρικού».

Παράλληλα, αναφέρει πως «η τοποθέτηση, ότι το κτίριο της Ραλλείου ήταν λύση ανάγκης για τη μεταφορά των Δικαστηρίων, μετά και την έκδοση σχετικού ΦΕΚ πριν λίγο καιρό, δεν μας ικανοποιεί» και «η αντιπρόταση για ξενοδοχείο δε μας βρίσκει σύμφωνους, αφού δεν προκύπτει οριστική και συνδυαστική λύση στη δημιουργία του Δικαστικού Μεγάρου, μετά τον αποχαρακτηρισμό και την αποδέσμευση της Ραλλείου».

Θυμίζουμε ότι πριν από δυόμισι περίπου μήνες, κατά την επίσκεψή του στο ΕΒΕΠ, ο κος Γεραπετρίτης είχε ζητήσει να υπάρξει και ένα plan B για το Δικαστικό Μέγαρο.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı