You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εβαλε τα γιορτινά του ο Πειραιάς

Εβαλε τα γιορτινά του ο Πειραιάς

Εβαλε τα γιορτινά του ο Πειραιάς

Σε μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο Δήμαρχος  Γιάννης Μώραλης,  φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη.

Με τη φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό.

Αμέσως μετά,  ακολούθησε  μεγάλη συναυλία, στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Χρύσπα, το συγκρότημα «Kings» και Street Party, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, dj,  διευθυντή του Λάμψη 92,3 και deejay 95,2  Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Επίσης, τους καλλιτέχνες πλαισίωσαν χορευτικά οι σχολές  χορού Rose Karra.

Την τελετή  πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που ψυχαγώγησε με  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή Πειραιώτισσα παρουσιάστρια Νόνη Δούνια.

Κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε ότι “θα ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης να μπορέσουμε να παραμερίσουμε όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του, τα υπαρκτά μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και αυτές τις μέρες να χαμογελάσουμε και να διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω και όπως έχουμε ξαναπεί,  να δώσουμε και στα παιδιά χαρά και όταν παίρνουν τα παιδιά χαρά  χαμογελάμε και εμείς. Επίσης, να πω ότι κλείνει μία χρονιά,  εξίσου δύσκολη με τις προηγούμενες και για την πόλη μας και για τη χώρα, με πολλά οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα. Παρόλα αυτά παραμένω αισιόδοξος ότι και η πόλη του Πειραιά κάθε χρόνος που περνάει θα είναι μία καλύτερη  πόλη,  πιο λειτουργική, πιο φιλική.

Αυτή είναι η αίσθησή μου, είναι  το πιστεύω μου και το πιστεύω βαθιά. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στην πόλη τα επόμενα χρόνια ως Δημοτική Αρχή. Έχουμε εξασφαλίσει τους πόρους για να τα υλοποιήσουμε και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά, αρχής γενομένης θα βλέπουμε σταθερά αλλαγές προς το καλύτερο για την πόλη μας.

Δεν είναι ημέρα απολογισμού, ούτε ημέρα δυσάρεστων συζητήσεων. Απλώς ήθελα να δώσω το μήνυμα το δικό μου προς εσάς. Πραγματικά να πιστεύετε ότι ο Πειραιάς αλλάζει προς το καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί και στη χώρα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς.  Εμείς μπορούμε ως ένα βαθμό να επηρεάσουμε τη ζωή στον Πειραιά και πιστεύω ότι θα το κάνουμε και θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και όπως είπα και προηγουμένως κάθε χρόνος θα είναι καλύτερος για την πόλη μας και τις ζωές μας σε αυτήν”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı