You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Δ. Καμμένος: Νοτιοαφρικανή λαθρομετανάστρια με aids γέννησε στη Μυτιλήνη

Δ. Καμμένος: Νοτιοαφρικανή λαθρομετανάστρια με aids γέννησε στη Μυτιλήνη

Δ. Καμμένος: Νοτιοαφρικανή λαθρομετανάστρια με aids γέννησε στη Μυτιλήνη

Ο τέως βουλευτής Δημήτρης Καμμένος επικαλείται εγκυρότατες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης γέννησε χθες, 13 του μήνα, μια νοτιοαφρικανή λαθρομετανάστρια με AIDS!!! Ειδικότερα, έγραψε τα εξής στο facebook:

“Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο κρούσμα στο νησί… απλά δεν έτυχε να γεννήσει εδώ γιατί τις έστειλαν Αθήνα)

Η γυναίκα νοσηλεύεται τώρα στο Τμήμα Λοιμωδών και είναι σε καραντίνα. Το Λοιμωδών βρίσκεται δίπλα στο Παθολογικό Τμήμα και συνήθως έχει περιστατικά όπως φυματιώσεις, τώρα έχει και το Aids…τυπικά βέβαια είναι ένα Τμήμα που είναι πάντα σε καραντίνα.

Απ’ ότι έγινε γνωστό στη λαθρομετανάστρια είχαν δώσει παραπεμπτικό για να φύγει να γεννήσει στην Αθήνα όμως τελικά δεν έφυγε..

Αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία των νεογνών είναι 9 μωρά αλλοδαπά και 2 ελληνόπουλα…

3 δίκλινα δωμάτια και ένα εξάκλινο είναι κατειλημμένα από λαθρομετανάστριες.
Τα προβλήματα που υπάρχουν στο μαιευτικό είναι παρά πολλά…οι γυναίκες λάθρο έρχονται χωρίς ιολογικό έλεγχο… ιατροί και μαίες δεν γνωρίζουν αν όλες αυτές πάσχουν από κάτι!

Το απόγευμα και τη νύχτα στο νοσοκομείο δεν υπάρχει μεταφραστής, οπότε η συνεννόηση γίνεται με τα νοήματα…οι εργαζόμενες βάζουν τα χέρια τους κυριολεκτικά στη φωτιά, διακινδυνεύουν την υγεία τους…

Δυστυχώς, τίποτα δεν βγαίνει προς τα έξω…δεν συμφέρει σε κάποιους να μαθευτεί η αλήθεια της κατάστασης που βιώνει το νησί μας…τα τριάντα αργύρια της προδοσίας πολλοί τα αγάπησαν τελικά…”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı