You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Δύσκολη ζαριά

Δύσκολη ζαριά

Δύσκολη ζαριά

Του Μιχάλη Χάνδακα

Τι κρύβεται πίσω από τη μανιώδη καταδίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη; Οσοι παρακολουθούν ως απλοί παρατηρητές το κυνήγι που έχουν εξαπολύσει εναντίον του, απλώς αντιλαμβάνονται μια ανεξήγητη, υπερβάλλουσα προσπάθεια, μια κατευθυνόμενη επιχείρηση να τον καθίσουν πάση θυσία στο σκαμνί. Ο γράφων δεν επιθυμεί να γίνει ο συνήγορος υπεράσπισης του Πειραιώτη εφοπλιστή – εκδότη, πληρώνει αδρά άξιους νομικούς να τον εκπροσωπήσουν. Ούτε θεωρεί ότι θα ’πρεπε να ’χει το ακαταδίωκτο λόγω επιχειρηματικού εκτοπίσματος, όπως είχαν τα προηγούμενα χρόνια τόσοι άλλοι πανίσχυροι οικονομικοί παράγοντες βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και τις οικονομικές αμαρτίες. ΑΝ, επαναλαμβάνω, αν εμπλέκεται στην υπόθεση του ΝΟΟR ONE, καμία ευνοϊκή μεταχείριση. Να του επιβληθεί η εσχάτη των ποινών.

Για τον κόσμο της ερυθρόλευκης ομάδας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι «Θεός» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης, ο μεγάλος αρχηγός και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να τον δει να βγαίνει αλώβητος, σώος, για να χρησιμοποιήσουμε πολεμική ορολογία, από τα εχθρικά πυραυλικά συστήματα που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αλλωστε μέχρι στιγμής έχει καταρρίψει αρκετούς από τους «πυραύλους cruise» που έχουν εκτοξεύσει εναντίον του.

Τι  έγιναν οι κακουργηματικού χαρακτήρα διώξεις για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο; Επαυσαν με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου. Κοινώς, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων τα «στοιχεία», οι καταθέσεις, όλα. Είδα αρκετούς να πανηγυρίζουν για την εφήμερη νίκη τους και λίγες μέρες μετά να οργίζονται με το απαλλακτικό βούλευμα. Δεν το ’βαλαν όμως, κάτω. Δεν τους «έκατσε» η μια υπόθεση, θα τους «κάτσει» η άλλη, πιστεύουν. Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ήταν ένα καλό τονωτικό γι αυτούς μέχρι που κι αυτός ο «πύραυλος» καταρρίφθηκε με τη μη επικύρωση από το δικαστικό συμβούλιο Πειραιά της διάταξης της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα.

Ας περιμένουμε να δούμε την έκβαση αυτής της «επιχείρησης». Ένα όμως, είναι βέβαιο, ότι αν οι ενδείξεις δεν προσκομιστούν με τη μορφή των αποδείξεων στη δικαστική αίθουσα, η υπόθεση με την κωδική ονομασία «Φάτε τον Μαρινάκη» θα οδηγήσει άλλους σε αλληλοφάγωμα και μάλιστα ενδοκυβερνητικό με τους εντεταλμένους «στρατηγούς» να ξηλώνονται εν μια νυκτί. Εν ολίγοις, αν αποδειχθεί η σκευωρία όπως λέει ο Μαρινάκης, θα γίνει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και απέναντί της δε θα έχει μόνο τον ερυθρόλευκο Πειραιά αλλά τη μισή ερυθρόλευκη Ελλάδα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı