You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 80χρονης τον περασμένο Νοέμβρη στον Πειραιά

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 80χρονης τον περασμένο Νοέμβρη στον Πειραιά

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 80χρονης τον περασμένο Νοέμβρη στον Πειραιά

Αναζητείται ένας 44χρονος

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 80χρονης γυναίκας, η οποία διαπράχθηκε στις 21-11-2018 στον Πειραιά. Η 80χρονη είχε βρεθεί τραυματισμένη, πρωινές ώρες μέσα στο διαμέρισμά της στον Πειραιά και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας, κατέληξε.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων, συμβατών με πλήξη από θλων όργανο. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι ένας 44χρονος και μία 39χρονη αλλοδαπή, ως φυσικοί αυτουργοί και ένας 40χρονος  ως ηθικός αυτουργός. Κίνητρο των πράξεών τους ήταν η ληστεία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 40χρονος και η 39χρονη, ενώ ο 44χρονος αναζητείται. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Επιπρόσθετα ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı