You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δωρεά του Γιάννη Πάριου στο Μεταξά

Δωρεά του Γιάννη Πάριου στο Μεταξά

Δωρεά του Γιάννη Πάριου στο Μεταξά

Συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου προς το Νοσοκομείο Μεταξά. Ο μεγάλος ερμηνευτής προσεφερε μέρος των εσόδων από το νέο του διπλό άλμπουμ με τίτλο «ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ» υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την προμήθεια δύο νέων κλινών για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η παράδοση έγινε σήμερα. Ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπεκης δήλωσε τα εξης:

“Ήταν τιμή μου να υποδεχτώ αληθινούς ανθρώπους που με σεβασμό μας προσέγγισαν και θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά: τον κο Γιάννη Πάριο, την κυρία Μαργαρίτα Μάτσα – Διευθύνουσα Συμβούλο της MINOS EMI/UNIVERSAL, τον κύριο Δημήτρη Παπαδάτο – Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, τον κύριο Βαγγέλη Σπάρταλη – Γενικό Διευθυντή Oμίλου Real Group για τη δωρεά τους που είναι ανεκτίμητης αξίας, μια κίνηση βαθιά ανθρωποκεντρική.
Προσωπικά ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική για το νοσοκομείο μας παροχή και εύχομαι με τη σειρά μου ως θαυμαστής του μεγάλου ερμηνευτή μας Γιάννη Πάριου, να είναι καλοτάξιδα τα νέα τραγούδια του σε όλο τη χώρα και σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει …Ελλάδα.
Τραγούδια που θα μιλήσουν και πάλι στις ψυχές μας, για το πιο αγνό και ανθρώπινο συναίσθημα στον κόσμο, την αγάπη!
Αγάπη που τόσο απλόχερα ξέρει να δίνει ο Γιάννης Πάριος, ως Άνθρωπος”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı