You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δυναμικό παρών των Ενεργών Πολιτών στην έναρξη των εργασιών για την κρουαζιέρα

Δυναμικό παρών των Ενεργών Πολιτών στην έναρξη των εργασιών για την κρουαζιέρα

Δυναμικό παρών των Ενεργών Πολιτών στην έναρξη των εργασιών για την κρουαζιέρα

“Το πάρτυ που στήνουν την Τρίτη 25 Φλεβάρη για να γιορτάσουν το ξεκίνημα του μπαζώματος της θάλασσάς μας, θα μας βρει όλους απέναντι!! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο….” τονίζουν οι Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής στην ανακοίνωση που εξέδωσαν εν όψει της τελετής έναρξης των εργασιών για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας.

Επίσης καταγγέλλουν την εμμονή του ΟΛΠ, της κυβέρνησης (τωρινής και προηγούμενης), της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά, να προχωρήσει το καταστροφικό, όπως λένε, για την Πειραϊκή έργο της επέκτασης προβλήτας κρουαζιέρας μπροστά στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, “στα 250 μέτρα απόσταση από την παραλιακή Ακτή Θεμιστοκλέους, για να δένουν τα γιγαντο-κρουαζιερόπλοια των πολυεθνικών ναυτιλιακών εταιρειών και να θησαυρίζει η Cosco και η οποιαδήποτε Coso, εις βάρος της υγείας μας και της ζωής μας”.

Και συνεχίζουν:

“Για τους Ενεργούς Πολίτες της Πειραϊκής είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας ενδιαφέρει αν έχουν μελέτες ή έχουν άδεια για να ξεκινήσουν, αυτό είναι κάτι που αφορά τη δικαιοσύνη (στην οποία σίγουρα θα προσφύγουμε). Έχουν-δεν έχουν μελέτες, εμείς δεν συναινούμε να πέσει ούτε πετραδάκι στην Πειραϊκή Ούτε έ.να μικρότερο λιμάνι, ούτε ένα μεγαλύτερο.

Στις 25 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί όλοι στην ΠΥΛΗ 11 έξω από το κεντρικό κτίριο του ΟΛΠ, διαδηλώνουμε για να προστατέψουμε την υγεία μας, τις ζωές μας, το στολίδι μας την Πειραϊκή”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı