You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δραπετσώνα: Τροπολογία του ΚΚΕ για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών

Δραπετσώνα: Τροπολογία του ΚΚΕ για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών

Δραπετσώνα: Τροπολογία του ΚΚΕ για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών
Τις επαφές με τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου για την τροπολογία σχετικά με τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τη Δραπετσώνα, συνέχισε σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον επικεφαλής της παράταξης «Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών» Π. Διαλινάκη και της παράταξης «Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε» Π. Καμά.
Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. είχε συνάντηση με τη βουλευτή Β’ Πειραιά Δ. Μανωλάκου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
Μετά τη συνάντηση την περασμένη Δευτέρα με τις Κ.Ο. της ΝΔ και του ΜέΡΑ25, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μετέφερε σήμερα και σε αυτή του ΚΚΕ, την απόφαση της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα από τον οικιστικό ιστό, ενώ παράλληλα ζήτησε τη σαφή θέση του για το ζήτημα, καθώς και την υιοθέτηση της σχετικής τροπολογίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από την πλευρά της η Δ. Μανωλάκου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την πρωτοβουλία του κόμματός της να καταθέσει σχετική τροπολογία για το θέμα. Επίσης, δήλωσε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα του λαού του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı