You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δραπετσώνα: Στήριξη Γεννηματά στον αγώνα για απομάκρυνση των βιομηχανιών

Δραπετσώνα: Στήριξη Γεννηματά στον αγώνα για απομάκρυνση των βιομηχανιών

Δραπετσώνα: Στήριξη Γεννηματά στον αγώνα για απομάκρυνση των βιομηχανιών

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Η δημοτική αρχή εξέθεσε τα προβλήματα και ζήτησε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των βιομηχανιών από την περιοχή.

Μετά τη συζήτηση η κα Γεννηματά δήλωσε ότι «οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή. Χωρίς ρύπανση, με καθαρό αέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, με εναλλακτικές δραστηριότητες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου, και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες τόσο στην Βουλή, όσο και με την εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής”.

Στη συνάντηση από το Κίνημα Αλλαγής ήταν παρόντες ο αρμόδιος Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, οι Χ. Δούκας και Γ. Αποστολόπουλος, Γραμματείς των Τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος και ο Γραμματέας Ενημέρωσης Π. Βλάχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı