You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δικαίωση για τον Κώστα Αναστόπουλο

Δικαίωση για τον Κώστα Αναστόπουλο

Δικαίωση για τον Κώστα Αναστόπουλο

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Δικαστήριο ο πρώην, επί σειρά ετών Δήμαρχος της Υδρας, Κώστας Αναστόπουλος σχετικά με την υπόθεση διαγραφής οφειλών ύδρευσης από δημότες ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο κος Αναστόπουλος δήλωσε σχετικά:

“Η Απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα, ταπεινά και ευτελή συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία τους. Ο στόχος ήταν ένας και προφανής. Να δυσφημιστεί, να σπιλωθεί και να απαξιωθεί η Δημαρχία Αναστόπουλου. Κι αυτό να γίνει ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειες τους. Γνωστή άλλωστε η τακτική «πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει». Αλλά δεν έμεινε!
Η πρόσφατη Απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης (αθωωτική πρόταση, εισαγγελέως και ομόφωνη αθωωτική Απόφαση του Δικαστηρίου) κλείνει μια μεγάλη πληγή οριστικά και αμετάκλητα, αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή αυτών που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν και ασφαλώς αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και σκηνοθέτησαν αυτό το τόσο ανέντιμο εγχείρημα.
Όλοι όσοι προσπάθησαν να ευτελίσουν και να μειώσουν τη πορεία Αναστόπουλου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο φως δεν χωράει σκιά. Πάντοτε , έστω και αργά , το φως στο τέλος νικάει το σκοτάδι. Η πρόοδος νικάει την οπισθοδρόμηση.
Η Ύδρα είναι η μεγάλη αγαπημένη. Σε όλη τη πορεία μου, απέδειξα ότι για εμένα πέρα και πάνω απ όλα είναι η Υδρα και οι Υδραίοι.
Φίλες και Φίλοι, σας ευχαριστώ όλες και όλους, για τη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η αλήθεια έλαμψε! Το φως νίκησε!”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı