You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δημοπρατήθηκε το δίκτυο ομβρίων στα όρια Κορυδαλλού – Νίκαιας

Δημοπρατήθηκε το δίκτυο ομβρίων στα όρια Κορυδαλλού – Νίκαιας

Δημοπρατήθηκε το δίκτυο ομβρίων στα όρια Κορυδαλλού – Νίκαιας

Δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιά & Νήσων το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στα όρια των δήμων Κορυδαλλού και Νίκαιας- Αγίου Ι. Ρέντη. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 18.600.000 €, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Με το έργο θα εκτελεστούν εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας σε μια μεγάλη έκταση περίπου 1.250 στρεμμάτων που εκτείνεται δυτικά της λεωφόρου Θηβών και καλύπτει την περιοχή από το γήπεδο του Ιωνικού και τη Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Θηβών και την Π. Ράλλη.

Αναλυτικά με το υπό εκτέλεση έργο θα καλυφθεί η περιοχή μεταξύ των οδών Αναπαύσεως – Μουσών – Κοραή – Γρ. Λαμπράκη – Ατταλείας στα όρια του Δήμου Νίκαιας και στα όρια του Δήμου Κορυδαλλού θα κατασκευαστούν ο βασικός συλλεκτήρας στη Λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη συνολικού μήκους περίπου 2.200,00 μ. και οι αγωγοί των οδών Θησέως, Μετσόβου, Πόντου, Σουλίου, Φρ. Ρούσβελτ, Πλατάνων, Χειμάρρας, Δραγατσανίου, Σινώπης, Κύπρου, Κουντουριώτου, Ταξιαρχών, Ψαρών, Αγ. Βαρβάρας, Ζαλόγγου, Ρόδου Χρ. Σμύρνης και Συμμάχων.

 

                                                                          

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı