You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δημιουργία και 3ης ΤΟΜΥ ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού από τον Παύλο Πολάκη

Δημιουργία και 3ης ΤΟΜΥ ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού από τον Παύλο Πολάκη

Δημιουργία και 3ης ΤΟΜΥ ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού από τον Παύλο Πολάκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας Κορυδαλλού, που λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, του αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη, του αναπληρωτή Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, της Προέδρου και του Αντιπροέδρου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Όλγας Ιορδανίδου και Γιώργου Αντύπα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερίας Κωτσίδου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η λειτουργία των ΤΟΜΥ Κορυδαλλού, που λειτουργούν παράλληλα με τα Δημοτικά Ιατρεία στους χώρους που παραχωρήσαμε στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρωτοβάθμια υγεία».

Υπογράμμισε ότι ο Κορυδαλλός έχει στην πρώτη θέση την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Υγεία και την Πρόληψη για όλους, ενώ η προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος ενισχύεται από την προσπάθεια του Υπουργείου για παροχή δωρεάν, καθολικής και αποτελεσματικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά και για την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες πρόληψης. Τέλος, ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και της Υγειονομικής Περιφέρειας να προχωρήσουν άμεσα και στην δημιουργία 3ης Τοπικής Μονάδας Υγείας, σύμφωνα με τις αρχικές δεσμεύσεις, για την πρόσβαση και κάλυψη των αναγκών και άλλων περιοχών της πόλης.

Ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Πολάκης, αφού αναφέρθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, εξήρε τη βοηθητική στάση της δημοτικής αρχής του Κορυδαλλού και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αρωγή του στο εγχείρημα και την παραχώρηση του χώρου που εγκαταστάθηκαν οι ΤΟΜΥ, γεγονός που δεν είναι αυτονόητο για όλους τους Δήμους που επιλέχτηκαν.

Στην εκδήλωση εγκαινίων παρέστησαν επίσης οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, Εύη Καρακώστα και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο πρώην Υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı