You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δεύτερη απόπειρα πλαστοπροσωπίας σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Δεύτερη απόπειρα πλαστοπροσωπίας σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Δεύτερη απόπειρα πλαστοπροσωπίας σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Δεύτερη απόπειρα πλαστοπροσωπίας σε διάστημα ενός μηνός εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια της θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών που διενεργήθηκαν στις 7 Μαίου 2012, εντοπίστηκε αλλοδαπή Κινεζικής καταγωγής, να συμμετέχει στις εξετάσεις διαπράτοντας το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Πειραιά & Νήσων παρατήρησαν ότι η φωτογραφία στο δελτίο εξεταζόμενου διέφερε από την φερόμενη ως υποψήφια που προσήλθε για να διαγωνιστεί. Μετά από περαιτέρω έλεγχο και αντιπαραβολή των υπογραφών η φερόμενη ως υποψήφια παραδέχτηκε ότι προσήλθε στις εξετάσεις για να εξυπηρετήσει την πραγματική υποψήφια οδηγό.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία παρέλαβε την φερόμενη ως υποψήφια ενώ ενημερώθηκε και για τα στοιχεία της πραγματικής υποψηφίας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου τόνισε ότι: «Σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει τη δημόσια διοίκηση ασθμαίνουσα και υπολειτουργούσα, εξαιτίας και της γενικότερης πολιτικής αστάθειας, οι υπάλληλοί μας απέδειξαν ότι ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα» και πρόσθεσε «Μπορεί ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε μέχρι να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα να είναι μακρύς, όμως εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας των εξετάσεων».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı