You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δεν κάνει πίσω η ΠΟΕ ΟΤΑ – Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις ζητώντας να μη γίνουν απολύσεις

Δεν κάνει πίσω η ΠΟΕ ΟΤΑ – Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις ζητώντας να μη γίνουν απολύσεις

Δεν κάνει πίσω η ΠΟΕ ΟΤΑ –  Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις ζητώντας να μη γίνουν απολύσεις

“Η αποφασιστικότητα του κλάδου για να μην υπάρξει καμία απόλυση συναδέλφου εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ένταση, με καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων” αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ. Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσει 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια. “Η παραπαίουσα άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να εφαρμόσει το Μνημόνιο 3 και ιδιαίτερα τη διάταξη που αφορά χιλιάδες απολύσεις (διαθεσιμότητα) εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η επιθυμία της τρόικα, με τη δήθεν διαρροή του e-mail, που ζητά 22.000 απολύσεις εργαζομένων το 2013 δείχνει τι θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι 2.000 χιλιάδες, αύριο θα είναι πολλές χιλιάδες. Κανένας μας δεν θα γλυτώσει αν δεν υπάρξει συνολική και δυναμική αντίδραση. Την ίδια στιγμή προωθείται με την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου ο «ξαφνικός θάνατος» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα τη διάλυση των Ο.Τ.Α. και νέους φόρους στου πολίτες.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı