You Are Here: Home » Uncategorized » Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ – Κανονικά η 48ωρη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη

Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ – Κανονικά η 48ωρη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη

Δεν κάνει πίσω η ΠΝΟ – Κανονικά η 48ωρη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη

Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά τη σημερινή συνεδρίασή της επαναβεβαίωσε την προηγούμενη απόφασή της για κήρυξη 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου και από ώρα 00.01 και λήξη τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00.

Τα Μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας συζήτησαν το περιεχόμενο των έγγραφων απαντήσεων που έλαβαν από την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, οι οποίες όμως κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικές.

Την ίδια ώρα ο ΣΕΕΝ, αναφερόμενος στην απόφαση της ΠΝΟ να δέσει τα καράβια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, κάνει λόγο για μνημείο αναλγησίας. «Οι συνδικαλιστές της ΠΝΟ απέδειξαν πλέον καταφανώς την πλήρη αδιαφορία τους για την απελπιστική κατάσταση στην οποία οδηγούν τα νησιά της χώρας μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, τους απλούς επιβάτες που ήθελαν να μετακινηθούν στα νησιά για τις ημέρες του Πάσχα και βεβαίως τις ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις οποίες ζουν χιλιάδες εργαζόμενοι στη θάλασσα και στη στεριά.

Είναι πλέον σαφές ότι τα συμφέροντα των συνδικαλιστών είναι άλλα από εκείνα της υπόλοιπης χώρας. Ας αναλογιστούν επομένως όλοι πλέον οι ναυτικοί μας, εάν πράγματι θέλουν να είναι στη θέση που τους τοποθετεί η ΠΝΟ, έχοντας ολόκληρη την ελληνική κοινωνία απέναντί τους. Ας αναλογιστούν επίσης το εργασιακό μέλλον που προδιαγράφεται για τους ίδιους, συλλογιζόμενοι τις τεράστιες ζημιές που γράφουν πλέον οι ακτοπλοϊκές εταιρείες στις οποίες εργάζονται. Και ας αποφασίσουν αν θέλουν εργασία ή ανεργία» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı