You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δήμος Πειραιά: Παραίτηση Γαϊτανάρου

Δήμος Πειραιά: Παραίτηση Γαϊτανάρου

Δήμος Πειραιά: Παραίτηση Γαϊτανάρου

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Κτηματολογίου, Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού υπέβαλλε ο Στέλιος Γαϊτανάρος ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Στην ιστοσελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής:

“Στην πολιτική μετράει πάντα το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πώς αυτό παράγεται και αν είναι ανάλογο της προσφοράς σου.

Παρότι δεν εκλέχτηκα νιώθω καλά γιατί το έργο της αντιδημαρχίας μου αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, συγκριτικό πλεονέκτημα της δημοτικής αρχής και προστιθέμενη αξία που προβλήθηκε και αξιοποιήθηκε προεκλογικά από το Συνδυασμό μας και πιστεύω συνέβαλε, κατά το ποσοστό του, στη νέα νίκη του Γιάννη Μώραλη και του “ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ”.

Το ίδιο καλά θέλω να νιώθετε και εσείς, οι 800 περίπου που με ψηφίσατε, παλαιοί και νέοι γνώριμοι, που μας συνδέει το κοινό για την πόλη μας όραμα και οι ίδιες αρχές για την ποιότητα της δημοκρατίας μας.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη σας και μετά τις εκλογές.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους του “ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ”, δημοτικούς και κοινοτικούς, για τον αγώνα που έδωσαν και ειδικά τους νέους υποψήφιους που μπήκαν ορμητικά στη μάχη και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ενίσχυση του Συνδυασμού και στη διατήρηση του οράματος για την αναγέννηση της πόλης μας.

Στους υποψήφιους που κέρδισαν την εκλογή, εύχομαι καλή προετοιμασία και καλή δύναμη για το δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνουν.
Να ολοκληρώσουν τα μεγάλα έργα που δρομολογήσαμε την προηγούμενη περίοδο και να βελτιώσουν με έργα και δράσεις τη ζωή σε κάθε γειτονιά της πόλης μας”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı