You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δήμος Πειραιά: Αποκλείουν τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ από την παροχή γάλακτος

Δήμος Πειραιά: Αποκλείουν τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ από την παροχή γάλακτος

Δήμος Πειραιά: Αποκλείουν τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ από την παροχή γάλακτος

Ανακοίνωση του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ από την παροχή γάλατος.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών, στρέφεται κατά της δημοτικής αρχής αλλά και της διοίκησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας αναφέροντας πως “εντελώς αυθαίρετα και παράνομα στους εργάτες «κοινωφελούς εργασίας» του Α’ τομέα καθαριότητας του δήμου Πειραιά «κάποιος» (?) αποφάσισε ότι αυτοί οι εργαζόμενοι δε δικαιούνται το ένα λίτρο φρέσκο γάλα καθημερινώς, που προβλέπεται από τον νόμο σε όλους τους δικαιούχους των Μέσων Ατομικής Προστασίας. Μάλιστα αυτός ο «κάποιος»(?) είχε και το θράσος να κολλήσει απαγορευτική ταμπέλα πάνω στο ψυγείο συντήρησης και διανομής του γάλακτος, προκειμένου να γίνει κατανοητή η απαξιωτική στάση του δήμου Πειραιά απέναντί τους.

“Ζητάμε από τη δημοτική αρχή να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους «κοινωφελούς εργασίας» σαν εργαζόμενους δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας. Να αποζημιωθούν όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας και να αποτιμηθούν σε χρήμα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και το γάλα που δε χορηγήθηκαν στους εργαζόμενους για τα έτη 2019-2020, σύμφωνα με το έγγραφο με αρ. πρωτ. 43 / 26-10-2020 που έχει καταθέσει το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών και Εργ/των στον δήμαρχο Πειραιά, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει γίνει καμία ενέργεια” καταλήγει η ανακοίνωση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı