You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δήμος Νίκαιας: Οικονομικές απώλειες λόγω κορωνοϊού

Δήμος Νίκαιας: Οικονομικές απώλειες λόγω κορωνοϊού

Δήμος Νίκαιας: Οικονομικές απώλειες λόγω κορωνοϊού
Οικονομικές απώλειες μετρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη λόγω της καραντίνας. Συγκεκριμένα απώλειες καταγράφονται στα έσοδα από δημοτικά τέλη, εισφορές, κλειστά τμήματα αθλητισμού, πολιτισμού, παιδικών σταθμών, ανείσπρακτες υποχρεώσεις κλπ σε περίπου 2-3 εκ. ευρώ.
Παράλληλα, τα έξοδα λόγω της πανδημίας θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ.
Μιλώντας για το θέμα, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε ότι παρόλο που η πολιτεία έχει ήδη δώσει 1.700.000 € για να σταθεί όρθιος ο Δήμος, ωστόσο, το ποσό δεν επαρκεί. “Προσδοκούμε ότι θα έχει και συνέχεια. Οι απώλειές μας όμως σε ανθρωποώρες είναι πολύ μεγάλες. Η τηλεργασία στο 50% των υπαλλήλων μας δεν βρήκε κανένα μας έτοιμο γι’ αυτό. Οι ασθένειες εργαζομένων που όπως παντού είχαμε και στο Δήμο μας και το κλείσιμο κάθε φορά ολόκληρων υπηρεσιών δυσχέρανε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά μας” τόνισε.
Ακόμη μεγαλύτερες είναι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, οι δυσκολίες με τις εγκρίσεις από φορείς όπως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής “όπου έχει χαθεί η μπάλα. “Αντίστοιχα ισχύουν για το Ελεγκτικό Συνέδριο και απ’ όπου αλλού χρειάζεται έγκριση δημόσιας υπηρεσίας”.
Παρόλα αυτά ο κος Ιωακειμίδης,  αισιοδοξεί ότι το τέλος της πανδημίας θα φέρει καλύτερες μέρες.
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı