You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Δήλωση Μώραλη για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

Δήλωση Μώραλη για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

Δήλωση Μώραλη για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά από τον Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ, στον τελικό που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά, καθώς και τον ΕΘΝΙΚΟ Πειραιώς, για την αγωνιστικότητα που επέδειξε. Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στον σημερινό τελικό. Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για το πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς διεξήχθη ένας τελικός Κυπέλλου αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων της πόλης μας, που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την ευγενή άμιλλα. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την άρτια διοργάνωση. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε προσπάθειες, για να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, προκειμένου τα πειραϊκά σωματεία να αθλούνται σε χώρους με κατάλληλες υποδομές. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί».

Σημειώνεται ότι ο τελικός του κυπέλλου Πειραιά τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, ενώ την κλήρωση για τη γηπεδούχο ομάδα είχε κάνει στο Δημαρχείο Πειραιά, ο  Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης,  παρουσία μελών της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά,  παραγόντων και παικτών των δύο ομάδων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı