You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δέσμευση Κοντοζαμάνη για άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

Δέσμευση Κοντοζαμάνη για άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

Δέσμευση Κοντοζαμάνη για άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

Μέχρι το τέλος Μαΐου η έναρξη λειτουργίας του

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Β. Κοντοζαμάνη και τον Διοικητή της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρ. Ροϊλό είχαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών με αφορμή το θέμα της άμεσης στελέχωσης και λειτουργίας του τοπικού Κέντρου Υγείας.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επισήμανε την καθυστέρηση στη λειτουργία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πανδημία δεν μπορεί να είναι άλλοθι γι’ αυτή την καθυστέρηση αντιθέτως, θα έπρεπε να είναι η αφορμή για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας».
Παράλληλα ο κ. Βρεττάκος ζήτησε την άμεση δημιουργία Οργανισμού που να κατοχυρώνει από την άποψη των ειδικοτήτων αλλά και αριθμητικά, την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για να μπορέσει να καταστεί λειτουργικό.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την άμεση εκπόνηση του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας ενώ δήλωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού και ότι μέχρι το τέλος Μαΐου το Κέντρο Υγείας θα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı