You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Γ. Σγουρός: “Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά”

Γ. Σγουρός: “Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά”

Γ. Σγουρός: “Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά”

Ο Κρις Σπύρου παρών στην κοπή της πίτας του συνδυασμού

Το μήνυμα ότι η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά έστειλε κατά την χθεσινή εκδήλωση της κοπής της πίτας της παράταξής του στο μεγάλο λιμάνι ο Γιάννης Σγουρός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΕΒΕΠ παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της πόλης όπως οι πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Κορκίδης και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, προσωπικοτήτων όπως ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Σπύρου, του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον ευρύτερο Πειραιά, πρώην βουλευτών -Υπουργών, πρώην δημάρχων, εκπροσώπου του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Στην τοποθέτησή του ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι «είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στην Αττική την κανονικότητα μετά από 5 χρόνια υστέρησης. Τα διαπιστευτήριά μας δεν είναι, όπως των άλλων υποψηφίων, η κομματική μας ταυτότητα, αλλά το έργο μας. Η οικονομική μας διαχείριση, τα έργα που υλοποιήσαμε, οι Κοινοτικοί Πόροι που απορροφήθηκαν και κυρίως το ήθος της πολιτικής μας δεν αμφισβητούνται» για να συμπληρώσει ότι «Δεσμευόμαστε για μια περιφέρεια που θα είναι δίπλα στους πολίτες, και που δεν θα κρύβεται στα δύσκολα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πήραν τον λόγο τόσο ο κ. Κρις Σπύρου όσο και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης οι οποίοι αναφέρθηκαν με πολύ θερμά λόγια για το έργο που έχει αφήσει στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός που είναι εχέγγυο αποτελεσματικότητας και προοπτικής.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας η Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» βράβευσε σημαντικές προσωπικότητες για την προσφορά τους στα κοινά του ευρύτερου Πειραιά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά τους στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής, ο Στέφανος Μίλεσης ιστοριοδίφης του Πειραιά και ο Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Συντονιστής – Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής – Διαβητολογικού Κέντρου, Γ.Ν.Π. Τζάνειου για την προσφορά του στο χώρο της υγείας.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı