You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Γ. Πατσιλινάκος: “Στον πόλεμο που κήρυξε η Δημ. Αρχή Περάματος, απαντάς με πόλεμο”

Γ. Πατσιλινάκος: “Στον πόλεμο που κήρυξε η Δημ. Αρχή Περάματος, απαντάς με πόλεμο”

Γ. Πατσιλινάκος: “Στον πόλεμο που κήρυξε η Δημ. Αρχή Περάματος, απαντάς με πόλεμο”

Θέση στο θέμα της λειτουργίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Περάματος στο παλιό Νεκροταφείο και τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι επίκειται η λειτουργία ΣΜΑ, πήρε ο πρώην Δημαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Η δημοτική αρχή Περάματος με την ίδια σκληρότητα που επιτίθεται η κυβέρνηση της ΝΔ στα δικαιώματα μας, προχωράει τους σχεδιασμούς για τη δημιουργία ΣΜΑ στο Παλαιό Νεκροταφείο. Χωρίς ενημέρωση, χωρίς συζήτηση, χωρίς δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή με γυρισμένη την πλάτη στους Περαματιώτες.

Με συνθήματα «τακτοποίηση – νομιμοποίηση» και «νοικοκύρεμα» του δήμου, εφαρμόζει το έγκλημα της ΝΔ συνεχίζοντας στις «ράγες» της λεγόμενης «εξυγίανσης» των απορριμμάτων για μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια.

Για να πείσει τους Περαματιώτες εξαπέλυσε μέσω γνωστών «αρουραίων» της, επίθεση στις δημοτικές αρχές στις οποίες ήμουν επικεφαλής. Η επίθεση στο ΚΚΕ και τα μέλη του είναι συνήθης πρακτική για να «κρυφτούν» η αντιδραστικότητα και τα επικίνδυνα σχέδια. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, πράγματι είχαμε χρησιμοποιήσει μισό στρέμμα για μεταφόρτωση ογκωδών στην έξω πλευρά του Νεκροταφείου (Δυτικό Άκρο) και μάλιστα για σαβούρα των ναυπηγείων που δεν ανήκει στις υποχρεώσεις του Δήμου. Σε ένα εντελώς διαφορετικό Δυτικό Άκρο, σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες!

Όλοι μας ξέρουμε την έλλειψη ελεύθερων χώρων της πόλης μας. Εμείς προ 25ετίας αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση. Διεκδικήσαμε και κερδίσαμε χώρους από τον ΟΛΠ, το Υπουργείο Γεωργίας, το ναυτικό και την εκκλησία. Κυρίως όμως ανοίξαμε τα σχολεία το απόγευμα και τα κάναμε μικρά πνευματικά και αθλητικά κέντρα και το 1998 είχαμε όλα τα σχολεία μας πρωί και ιδιόκτητα. Όσα από αυτά και αν φαίνονται σήμερα δεδομένα, τότε σήμαιναν σκληρούς αγώνες μαζί με τον Περαμαϊκό λαό! Έτσι εμείς σταθήκαμε στο ύψος των αναγκών του λαού και του κινήματος την εποχή εκείνη!

Τα χρόνια όμως κύλησαν και οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές διαδέχθηκαν η μια την άλλη και το μισό στρέμμα έξω από το Νεκροταφείο για τα ναυπηγεία έγινε ένας σκουπιδότοπος 10 στρεμμάτων, οι διεκδικήσεις του δήμου για ελεύθερους χώρους έγιναν κλειστές παιδικές χαρές, το «έξω τα καζάνια του Θανάτου» έγινε συμμετοχή του δημάρχου στα διάφορα επιχειρηματικά «σαλόνια»!

Η δημοτική αρχή κήρυξε τον πόλεμο στους Περαματιώτες! Στον πόλεμο απαντάς με πόλεμο!

Ο Περαμαϊκός λαός να θυμηθεί τις αγωνιστικές παραδόσεις του και να ακυρώσει στην πράξη και με όποιο κόστος το τερατούργημα της κυβέρνησης ΝΔ και της δημοτικής αρχής ΣΥΡΙΖΑ του Περάματος!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı