You Are Here: Home » Uncategorized » Γ. Διαμαντίδης:«Στηρίζω Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ»

Γ. Διαμαντίδης:«Στηρίζω Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ»

Γ. Διαμαντίδης:«Στηρίζω Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ»

Τη στήριξή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης. Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Η χώρα μας διέρχεται την πιο κρίσιμη καμπή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας. Φωτεινή στιγμή αισιοδοξίας για το μέλλον της, ήταν η χθεσινή ημέρα με την πετυχημένη ολοκλήρωση του PSI. Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και ο Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σήμερα είναι μια νέα μέρα για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Οι θυσίες των πολιτών δύο χρόνια τώρα δεν πάνε χαμένες. Η ελπίδα και η αισιοδοξία μπορούν και πάλι να σηματοδοτήσουν το μέλλον της χώρας, των πολιτών, της νέας γενιάς, των εργαζομένων, των συνταξιούχων.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή για την χώρα αλλά και για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη, αυτό που προέχει είναι η ενότητα της.

Την ενότητα αυτή, αλλά και την προοπτική της χώρας, που θα την οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, εγγυάται ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η πάνω από δύο δεκαετίες παρουσία μου στο Κοινοβούλιο, αλλά και η οικογενειακή μου παράδοση στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη, επιτάσσει να στηρίξω τον Βαγγέλη Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να συμπορευτώ μαζί του στην προσπάθεια που κάνει για την ανασυγκρότηση της χώρας».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı