You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Γιορτή στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του νταμπλ

Γιορτή στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του νταμπλ

Γιορτή στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του νταμπλ

Την κατάκτηση του φετινού νταμπλ για το 2011 – 2012 γιόρτασε ο Ολυμπιακός. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος  πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου με έναν αγώνα γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η διοργάνωση της φιέστας ξεκίνησε με τους βετεράνους του Ολυμπιακού, τους πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες και τελείωσε με μία εντυπωσιακή απονομή του Πρωταθλήματος και τον γύρο του θριάμβου από τους πρωταγωνιστές σε μία γιορτή που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Αρχικά οι βετεράνοι αγωνίστηκαν μεταξύ τους φορώντας άσπρες και ερυθρόλευκες φανέλες. Τελικοί νικητές ήταν οι άσπροι με 3-2 με τα γκολ των Γκόγκιτς (2) και Τσιαντάκη. Τα δύο γκολ για τους ερυθρόλευκους σημείωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Τα παιδιά από τις ακαδημίες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» για μία ώρα και αμέσως μετά ξεκίνησε ο φιλικός αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα όπου και η ομάδα μας επικράτησε με 2-1.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, βράβευσε τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς και τον Κριστιάν Καρεμπέ για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών στον Πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, ως αναμνηστικό δώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı